Kategoria: Kymmenen uutiset

Tanska Wikipedia

Kevään aalto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]. Ensimmäinen koronavirustartunta todettiin Tanskassa helmikuuta perheensä kanssa hiihtolomalla. Tanska keikkuu jatkuvasti onnellisuustilastojen kärjessä, kun mitataan asuinympäristöä ja elämänlaatua. Myös matkailijat saavat Tanskassa pienen maistiaisen. Tanskan saaret muodostavat 30 % Tanskan pinta-alasta. Tanskan osista vain Jyllanti ei ole saari. Tanskalla tarkoitetaan tässä artikkelissa vain Skandinaviaan​.

Tanska Wikipedia

Consolis Parma

Consolis Parman kahdet yt-neuvottelut päättyivät. Forssassa on lomautettuna 11 työntekijää. Koko yhtiötä koskevien yt-neuvottelujen vaikutuksia Forssaan ei. Parma kuuluu Consolis-konserniin, joka on Euroopan suurin betonitekniikkaan perustuvien ratkaisujen tuottaja ja betonisten valmisosien valmistaja. Consolis Parma sulkee Kangasalan ja Ruskon tehtaat – betonielementtien kysyntä on vähentynyt merkittävästi. Työt on päättymässä lähes

Consolis Parma

Lehdon Sementtivalimo

Lehdon Sementtivalimo Oy, Launonen, Lehdon Sementtivalimo Oy on vuotias Hämeessä Lopen Launosissa toimiva betonialan yritys, jonka toimenkuvaan. Yrityksen Lehdon Sementtivalimo Oy liikevaihto oli euroa ja työllisti 4 henkilöä. Liikevaihto nousi 56,3 prosenttia. Tilikauden tulos oli euroa. Toiminimi: Lehdon Sementtivalimo Oy. Y-tunnus: Käyntiosoite: Kartanontie LAUNONEN. Postiosoite: Kartanontie LAUNONEN.

Lehdon Sementtivalimo

Nordic Gold Raahe

Ilmoitus. Nordic Gold Oy (aiemmin Nordic Mines Oy) aloitti louhintaräjäytykset Laivan kaivoksella alkaen. Louhintaräjäytyksiä suoritetaan. Nordic Gold tiedotti eilen tiistaina, että se on saanut päätökseen neuvottelut yhtiönsä johdon sekä hallituksen vaihtamisesta. Asiakasyrityksemme Nordic Gold Oy hakee 2 teollisuussähköasentajaa. Käy täyttämässä hakemus ja liity mukaan ammattilaisjoukkoon.

Nordic Gold Raahe

Poliisiauto

Sivuiltamme löydät ajankohtaiset uutiset ja tuoreimmat kirjoitukset aiheesta Poliisiautot. Klikkaa sivuillemme ja lue tuoreimmat artikkelit! Nopeus ei ole poliisiauton tärkein ominaisuus, sanoo poliisitarkastaja. myös poliisiauto ajoi kilometrin tuntinopeudella”, sanoo poliisihallituksen tarkastaja. Perinteinen käytöstä poistettujen poliisiautojen huutokauppa järjestetään tänä vuonna koronapandemian vuoksi poikkeuksellisesti verkossa.

Poliisiauto

Lasten Suksipaketit

Hiihtosukset joka tyyliin! Viihdytkö parhaiten tiukasti ladulla, perinteistä hiihtotyyliä noudattaen vai kaipaatko enemmän luistelutyylin suomaa vauhtia? Vai oletko. Karhu suksipaketti / monot NNN / sauvat. 75 €. eilen Uusimaa. Myydään · 2. Lasten sukset Peltonen, Hiihto, Urheilu ja ulkoilu, Vantaa, ez2bsaved.com Lasten. Lasten sukset ja suksipaketit. Maastohiihto on klassinen talvilaji, joka on erinomainen harrastus myös lapselle. Se kehittää monipuolisesti lapsen motoriikkaa ja.

Lasten Suksipaketit

Hevosala

Ota seurantaan @salpaushevosala. Salpauksen hevosalan Facebook. Arkea, juhlaa ja hörähdyksiä tallissa - seuraa hevosalaa Facebookissa! Koulutukset, joiden aiheena on hevosala. Hevosalalla voit opiskella monia eri tutkintoja. Löydä oma hevosalan koulutuksesi ez2bsaved.com:stä! Tule kehittämään osaamistasi hevosalan ammattilaiseksi! Edellytykset ammattiin 18 vuoden ikä hevosalan koulutus ja/tai vahva.

Hevosala

Elastisen Vaimo Riina

Räppäri Elastinen ja hänen Riina-vaimonsa odottavat toista lastaan, jonka on määrä syntyä helmikuussa. Lue, miten pariskunnan. Kuvassa Elastinen seisoo Riina-vaimonsa takana pidellen kiinni parin pian kaksivuotiaasta pojasta. Parin toista lasta odottava Riina pitelee kiinni. Elastinen ja Riina-vaimo Espanjassa · Siellä tyttö jo potkii! Elastisen kauniin Riina-vaimon muhkea vauvamasu paljastui Espanjassa: kävelivät rantakadulla.

Elastisen Vaimo Riina